Bas Dost heeft een boodschap voor de supporters van Club Brugge

door: BVDO
Bas Dost Club Brugge
Afbeelding bron: Photonews

Bas Dost ontpopte zich de voorbije twee wedstrijden tot de redder van Club Brugge en dan wordt meteen ook gesproken over een mogelijke contractverlenging.

Het leek voor velen al een succes dat Bas Dost tijdens de zomermercato geen andere oorden opzocht, maar daar denkt de Nederlander zelf helemaal anders over.

Hij heeft naar eigen zeggen zijn hele leven op zijn kop gezet om bij Club Brugge te spelen en na een half jaar weer vertrekken was dan ook geen optie. Dost belandde echter op de bank, maar de voorbije twee matchen stond hij er weer. Een contractverlenging is echter nog niet aan de orde, ook al loopt zijn overeenkomst na dit seizoen af.

“Ik vind trouwens niet dat nu, na die twee wedstrijden, alles weer hosanna is. Want dát is de voetbalwereld. Het zijn máár twee wedstrijden, hé. Ik moet gewoon doorgaan. En hoe het met mijn contract zit? Dat zijn zorgen voor later.”

Dost heeft de voorbije maanden stevig over zijn toekomst nagedacht, maar hij beklaagt het niet dat hij deze zomer niet richting Feyenoord trok. “Ik was hongerig. Omdat ik het gevoel heb dat het nog veel beter kan. Dus nee, vertrekken in augustus was voor mij geen optie.”