Boskamp heeft boodschap voor Tedesco: “Hij moet er zeker bij zijn”

door: BVDO
Rode Duivel
Afbeelding bron: Photonews

Dinsdag stelt bondscoach Domenico Tedesco zijn selectie voor. De Rode Duivels spelen tegen Oostenrijk en Estland voor de EK-kwalificatie.

Vandaag loopt de competitie op zijn einde, maar voor heel wat spelers zit het seizoen er nog niet op. Er is immers nog de interlandbreak, met twee EK-kwalificatiematchen voor de Rode Duivels.

Analist Johan Boskamp hoopt alvast dat Hugo Cuypers erbij zal zijn. Normaal kroont hij zich tot topschutter van de Jupiler Pro League. Dat zou toch een selectie moeten opleveren voor de nationale ploeg.

“Als je 24 goals maakt in een moeilijke competitie als de Belgische, dan ben je een kanjer hoor. Richting het volgende grote toernooi kijken we vooral naar Lukaku en Openda, maar Cuypers is wat mij betreft een volwaardige derde optie in de spits”, klinkt het in Het Belang van Limburg.

Al ziet Boskamp wel een reden waarom dat ook niet het geval zou kunnen zijn voor de spits van KAA Gent. “Alleen moet hij ook in Tedesco zijn spelconcept passen. Van mij mag hij er zeker bij zijn, dan kan hij dat eens uitproberen.”