Charles De Ketelaere doet Club Brugge-fans dromen: "Hier blijven is geen straf"

door: MAB
Charles De Ketelaere
Afbeelding bron: Photonews

Kersvers kampioen Club Brugge kon een heel seizoen lang bouwen op goudhaantje Charles De Ketealere. De jonge Rode Duivel kan echter op interesse rekenen van heel wat Europese grootmachten.

De Ketelaere zelf blijft nog wat cryptisch over waar hij volgend seizoen zal spelen. "Of het mijn laatste titel is voor Club, weet ik niet. Ik zal er alleszins van genieten", steekt hij van wal bij Het Laatste Nieuws. CDK werd het hof al gemaakt door onder andere AC Milan en Leicester City. 

"Ik ga nu niet beweren dat ik weg ben. Helemaal niet. Ik heb nog niks beslist. Ik ga gewoon alles op me laten afkomen en de juiste keuze proberen te maken. Zolang ik bij Club Brugge zit, focus ik op Club Brugge. Hier blijven, zou ook geen straf zijn. Maar uiteraard ben ik heel nieuwsgierig naar de mercato."

"Drie titels op mijn 21ste bij de club waar ik opgroeide... Dat is een jongensdroom. De toekomst? Ik laat alles op mij afkomen en probeer de goeie keuze te maken. Mijn makelaar vertelt mij alles - ik wil het ook allemaal weten." Club-fans mogen dus nog steeds een beetje dromen van een verlengd verblijf van hun topspeler.