Club Brugge dreigt goudhaantje kwijt te spelen en onderneemt actie

door: AVL
Matej Mitrovic en club brugge.jpg
Afbeelding bron: Photonews

Landskampioen Club Brugge zal deze zomer hoogstwaarschijnlijk afscheid moeten nemen van verschillende sterkhouders. Vooral voor Noa Lang en Charles de Ketelaere is er veel interesse vanuit het buitenland. Nu dreigt Club Brugge echter ook één van zijn grootste jonge talenten kwijt te spelen.

Volgens Het Laatste Nieuws zou Noah Mbamba nadrukkelijk in de belangstelling staan van verschillende Europese topclubs. Onder andere Barcelona, Liverpool en AC Milan zouden hengelen naar de diensten van het 17-jarige toptalent.

Club Brugge is echter niet van plan om de middenvelder, die ook centraal achterin uit de voeten kan, zomaar te laten vertrekken. De landskampioen zou het contract van Mbamba dan ook zo snel mogelijk willen verlengen. De huidige verbintenis loopt af in 2023. Ook in het voorjaar zaten de verschillende partijen al samen aan tafel. Er werd toen echter geen akkoord gevonden.

Noah Mbamba debuteerde in mei 2021 in de eerste ploeg onder de vleugels van Philippe Clement, die hard in de jongeling geloofde. Onder Alfred Schreuder kwam hij vorig seizoen echter niet meer in actie.

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24