Columnist kruipt hilarisch in de huid van Noa Lang: “Ja, meneer Schreuder”

door: BVDO
lang en de ketelaere ohl
Afbeelding bron: Photonews

Noa Lang werd in de topper tegen Union SG tijdens de rust vervangen, iets wat toch hard moet aangekomen zijn bij de Nederlander.

Dat Noa Lang aan zijn laatste maanden bij Club Brugge bezig is, lijkt ondertussen zo goed als zeker. Tijdens de zomermercato hoopt hij een stevige toptransfer te maken.

Dat hij dan vervangen wordt tegen Union, daar zal de Nederlander niet mee kunnen lachen hebben. Columnist Nico Dijkshoorn kruipt in de huid van Noa Lang. Dijkshoorn schrijft in Het Nieuwsblad neer hoe Noa Lang op zijn zes maand onder Alfred Schreuder zal reageren nadat hij bij Club Brugge vertrokken is.

“Ja, meneer Schreuder. Die wilde dat ik dienend zou spelen, met meer oog voor de linie vlak achter mij. Dienende speler, my ass. Die gek, met zijn trainersjas tot aan zijn kin, stond een half jaar eerder nog de voeten van Ronald Koeman te wassen. Zal ik ook meteen uw nageltjes knippen, meneer Koeman?”, schrijft Dijkshoorn in zijn column.

“Deed me niks dat ik werd gewisseld. Ik heb in de tweede helft lekker online nieuwe chromen sierstrips voor mijn auto besteld. Zit hij er nog, Schreuder? Nee? Net ontslagen? Hij kan hier beginnen, als ballenjongen.”

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24