Dit heeft Scott Parker te zeggen na nederlaag tegen Benfica

door: BVDO
Scott Parker
Afbeelding bron: Photonews

Club Brugge verloor in eigen huis de heenwedstrijd van de achtste finale in de Champions League met 0-2 van het Portugese Benfica.

Ondanks de nederlaag was trainer Scott Parker van Club Brugge bijzonder trots op zijn team, zeker omdat Benfica ook een zware loting is.

“Als je de match gaat analyseren, was onze eerste helft eigenlijk echt wel goed. Grote kansen hebben we gecreëerd met onder meer Tajon Buchanan, en ook nog eens een afgekeurde goal. Maar de samenvatting van de match zijn misschien wel de paar fouten die ons vanavond de das hebben omgedaan”, klinkt het bij Proximus.

Volgens Parker toonde Club Brugge dat het de nodige kwaliteiten in huis heeft om op dit niveau mee te spelen en werd er ook moedig gespeeld. Alleen viel de timing van het tegendoelpunt heel erg slecht voor blauwzwart.

“Het is natuurlijk niet fijn om meteen na rust een tegengoal te slikken. Dat was absoluut een serieuze knauw voor ons. Maar al bij al herstelden we ons wel. Bij de andere tegengoal gaat het om een jonge speler. Dat is een fout die kan gebeuren. Achteraf gezien bepalen die fouten wel de uitslag van de match.”

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24