Duidelijke taal over Club Brugge: “Met hem erbij was het dit seizoen niet zover gekomen”

door: BVDO
Club Brugge
Afbeelding bron: Photonews

Club Brugge beleeft een horrorseizoen. Het dreigt zelfs in de play-offs niet te kunnen meespelen voor een nieuwe landstitel.

Club Brugge begon met een sterke campagne in de Champions League aan het seizoen. Dat resulteerde voor de club in een historische kwalificatie voor de achtste finales. In de competitie ging het echter meerdere keren goed fout.

Dat zorgde voor een fikse achterstand op leider KRC Genk. Op één speeldag van het einde is Club Brugge zelfs afhankelijk van de uitslag van KAA Gent-KV Oostende om te weten of het mag deelnemen aan de Champions’ Play-Offs.

Een tegenvallend seizoen dus, met ook twee trainersontslagen en de extra-sportieve problemen rond Vincent Mannaert en de onrust in de bestuurskamers die vorige week de kop opstaken. Club Brugge moet duidelijk dringend herbronnen.

“Als supporter van Club Brugge doet dit pijn”, zei Delphine Lecompte in De Tafel van Vier. “Indien mijn favoriete ex-Clubspeler Charles De Ketelaere er nog had geweest, dan was het zover niet gekomen.”