Groot verdriet nadat Antwerp kans op titel laat liggen: "Tranen in de kleedkamer"

door: Redactie
Mark van Bommel
Afbeelding bron: Photonews

Antwerp kon zondag in eigen huis de titel pakken tegen Union mits een overwinning, maar geraakte niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Coach Mark van Bommel zal het nodige oplapwerk moeten verrichten volgende week.

De partij eindigde op een 1-1 gelijkspel nadat Antwerp op voorsprong klom en tegen 10 man mocht voetballen. De teleurstelling is immens bij spelers en supporters.

"Als je zelf gevoetbald hebt, weet je dat dit gewoon een heel zware teleurstelling is. Dan ga je niet in de kleedkamer zitten 'kom jongens, het gaat weer'. Dan snap je het niet", reageert coach Mark van Bommel bij Eleven Sports.

"Dit moet je gaan verwerken in de aanloop naar volgende week zondag en iets anders is het niet. Je moet het niet groter maken en je moet het niet kleiner maken."

"Er vloeien ook tranen in de kleedkamer, wat volledig normaal is als je er zo dichtbij bent en je speelt thuis. Maar dat is niet erg, dat hoort er allemaal bij."

En dus zal de oefenmeester het nodige mentale oplapwerk moeten verrichten met het oog op de verplaatsing naar Racing Genk volgende week. Dan krijgt Antwerp een nieuwe kans op de titel.