Hein Vanhaezebrouck stevig op zijn plaats gezet: “Loopt zelf constant te zeiken”

door: AVL
Hein Vanhaezebrouck
Afbeelding bron: Photonews

KAA Gent deed vorige week een goeie zaak in de voorrondes van de Conference League door thuis met 2-0 te winnen van APOEL Nicosia.

De wedstrijd tegen de Cyprioten was voor Vanhaezebrouck ook een niet zo blij weerzien met ex-Standardcoach Ricardo Sa Pinto. De twee waren in het verleden niet bepaald de beste vrienden en daar lijkt niet echt veel aan veranderd te zijn.

Zo wou Sa Pinto voor de wedstrijd tegen Gent geen hand geven aan de coach van de Buffalo's. Na de nederlaag vertelde hij ook dat hij "honderd procent" zeker was dat ze alsnog zouden doorstoten in de terugmatch. Johan Boskamp kan de uitdagende taal van de Portugees wel smaken en was in zijn column in Het Belang van Limburg ook niet bepaald mals voor Hein Vanhaezebrouck.

"Geweldige kerel toch, die Sa Pinto. Al had Gent hen met 5-0 van de mat gespeeld, dan nog had hij gezegd dat het een waardeloze ploeg is. Een beetje bonje maken, daar hou ik wel van", zo schrijft Boskamp. "Hein Vanhaezebrouk moet er maar tegen kunnen. Hij loopt zelf constant tegen iedereen te zeiken."

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24