Kritiek op Noa Lang wordt groter en groter: “Iemand moet ingrijpen”

door: BVDO
Noa Lang
Afbeelding bron: Photonews

De passage van Noa Lang op Racing Genk wordt niet bepaald gesmaakt, ook niet in Nederland waar men zijn gedrag al langer niet lust.

Het vingertje naar het publiek, zijn agressief gedrag tegen ploegmaten en het arrogante interview dat hij achteraf gaf. Noa Lang heeft zich niet populair gemaakt tijdens het duel met Racing Genk.

Ook in Nederland is de kritiek op Noa Lang ontzettend groot, nog veel erger dan dit hier in België het geval is. Zelfs een legende als Marco van Basten vindt het ongehoord.

"Dit maakt duidelijk dat die jongen nooit kritiek gehad heeft en nooit met kritiek om zal kunnen", stelt analist Johan Derksen bij Veronica Inside. "Maar wie denkt deze jongen dat hij is? De here Jezus, of zo? Dat hij onaantastbaar is, dat we allemaal moeten buigen voor Noa Lang? Het is gewoon een griezel van een jongetje. Het is een vorm van zelfoverschatting, dat hij boven de hele wereld verheven is."

In Nederland klinkt het dan ook unaniem dat er iemand in de entourage van Lang moet ingrijpen, maar voorlopig doet niemand dat.

Lees al het voetbalnieuws in de gratis app van Redactie24