Marc Degryse ziet Ronny Deila een slechte beurt maken bij Club Brugge

door: AVL
Ronny Deila
Afbeelding bron: Photonews

KAA Gent riep zondagmiddag de sneltrein van Club Brugge een halt toe en won de prestigieuze Slag om Vlaanderen met 2-1.

KAA Gent speelde een sterke wedstrijd en kwam na 25 minuten op voorsprong via Hyun-seok Hong. De gelijkmaker van Hans Vanaken vlak voor de rust, werd in de tweede helft al snel opnieuw uitgewist door diezelfde Hong.

Club Brugge kende na enkele succesvolle weken, een kleine off-day. Volgens Marc Degryse moet echter vooral coach Ronny Deila in de spiegel kijken. De analist was het niet eens met de tactische keuzes van de Noorse trainer.

"Bij Club vond ik Skov Olsen, fit, niet fit of niet 100% fit is, een gemis. Het viel me tegen van Deila dat hij bij Club zijn ploeg rechts aanpaste aan Gent, daar stond alleen Buchanan en Club moest het ondergaan", zo stelde Degryse vast. Tot Skov Olsen inviel, vond ik het evenwicht niet top."