Mats Rits heeft wat te zeggen over de grandioze misser van Yaremchuk

door: BVDO
Mats Rits Club Brugge
Afbeelding bron: Photonews

Roman Yaremchuk kreeg de uitgelezen kans om te scoren voor Club Brugge. Tot grote frustratie van de fans lukte dat andermaal niet bij een doelrijpe kans.

Het was een knullig zicht. Roman Yaremchuk kreeg een gigantische kans om te scoren voor Club Brugge, maar vanop enkele meters voor doel miste hij alsnog. De kritiek op de man waarvoor Club Brugge afgelopen zomer maar liefst zestien miljoen euro neertelde blijft zo maar groeien. Hij heeft dit seizoen nog geen enkele meerwaarde gehad voor het team.

Mats Rits zag dat Club Brugge opnieuw efficiëntie miste. Dat was een verschil met de wedstrijd tegen KV Oostende. Toen verloor Club Brugge met 3-0, maar dwong het geen kansen af. Nu waren er wel mogelijkheden om te scoren.

Rits sprak ook over zijn ploegmaat Yaremchuk en zijn grote misser. “Je kan hem alleen maar ondersteunen”, klonk het in Het Laatste Nieuws. “Het is niet zo dat-ie ze bewust naast schiet. En hij zou ook liever vandaag die goal maken in plaats van morgen. Ik heb er alle vertrouwen in dat het wel zal komen.”

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24