Nieuw schandaal rond Didier Lamkel Zé bij Antwerp komt boven water

door: BVDO
Didier Lamkel Zé
Afbeelding bron: Photonews

De 26-jarige Didier Lamkel Zé is het enfant terrible van de laatste jaren bij Royal Antwerp FC. Nu speelt hij voor KV Kortrijk.

Didier Lamkel Zé haalde aardig wat fratsen uit bij Royal Antwerp FC. Zo was het eerste feit dat hij op training Jelle Van Damme een slag verkocht.

Het gedrag van Lamkel Zé werd geregeld wereldnieuws, ook al probeerde de club zelf alles binnenskamers te houden of te verdoezelen. De huidige media en het internet waren hen daarin geen partner.

Vandaag komt Het Nieuwsblad echter met een nieuw schandaal van enkele jaren geleden, maar dat bereikte de buitenwereld niet. “We hadden trouwens nóg meer kunnen focussen op Lamkel Zé, die zich ook in nesten werkte met zijn vele voetbalgokjes”, schrijft de krant.

“Uiteindelijk was dat best relevant, want daardoor zat hij soms snel zonder centen, wilde hij weer meer verdienen en maakte hij amok. Bovendien kwam zelfs de Kansspelcommissie hem op het spoor.”

Didier Lamkel Zé staat dit weekend overal in the picture, want met KV Kortrijk speelt hij tegen zijn ex-club Royal Antwerp FC.

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24