Peter Vandenbempt schildert Roberto Martinez af als grote leugenaar

door: BVDO
Roberto Martinez
Afbeelding bron: Photonews

Peter Vandenbempt is duidelijk niet te spreken over de uitleg die bondscoach Roberto Martinez in de voorbije interlandbreak gaf.

Vandenbempt kon niet leven met de uitleg die de bondscoach van de Rode Duivels gaf over de afwezigheid van kapitein Eden Hazard.

“Wat Hazard betreft, gooide de onverbeterlijke Pinocchio in Roberto Martinez de poorten wijd open voor speculaties. Op zaterdag zei hij dat op Courtois na iedereen zou meereizen naar Wales. Op maandag zei de bondscoach dat vooraf was afgesproken dat de aanvoerder naar zijn club zou terugkeren”, zegt Vandenbempt in Het Nieuwsblad.

Ook de situatie van de doelmannen is niet goed aangekomen bij Vandenbempt. “Wat overigens ook het geval was voor Simon Mignolet, klonk het. De waarheid is dat Mignolet ineens te horen kreeg dat Casteels, die blijkbaar het Engelse voetbal moest ontdekken, zou spelen tegen Wales. De Club-doelman mocht zelf kiezen of hij dan nog mee wilde. Waarop hij wijselijk huiswaarts trok, zeer tevreden dat hem na al die jaren zonder morren op de bank zelfs deze mooie wedstrijd werd afgepakt.”