Philippe Clement kop van jut na wedstrijd tegen Reims: "Serieus vragen stellen"

door: MAB
philippe clement na nederlaag
Afbeelding bron: Photonews

AS Monaco verloor zondag in de slotfase van de partij met 1-2 tegen Stade Reims. Na afloop werd er vooral gekeken naar de keuzes van Philippe Clement.

De Monegasken konden hun laatste drie wedstrijden niet meer winnen, en dat terwijl het bestuur Clement binnenhaalde om hen naar de top vijf te loodsen. Monaco staat voorlopig op een teleurstellende zevende plaats in de Franse Ligue 1.

Monaco kwam zelfs op voorsprong tegen Reims, waar Wout Faes een zeer degelijke partij speelde. Maar in de laatste minuten van de partij kwamen de bezoekers nog langszij dankzij een owngoal van Volland. In de 93ste minuut bezorgde Mbuku Clement en co dan nog de doodsteek door de 1-2 te maken.

Komende woensdag kijkt AS Monaco FC Nantes in de ogen in de halve finale van de Franse beker.