Philippe Clement vindt bondgenoot bij AS Monaco: "Dat apprecieer ik wel"

door: MAB
Philippe Clement
Afbeelding bron: Photonews

Philippe Clement trok in januari de deur bij Club Brugge achter zich dicht voor een avontuur bij AS Monaco. Maar de Belgische oefenmeester heeft het moeilijk in de Franse competitie. 

Volgens de Franse krant l'Equipe zou het zelfs kunnen dat Clement na de interlandbreak de deur wordt gewezen. Monaco staat voorlopig op de zevende plaats in de competitie, is Europees uitgeschakeld en doet ook niet meer mee in  de Franse beker. De positie van Clement begint dus te wankelen. 

Gelukkig kan hij wel rekenen op Eliot Matazo bij AS Monaco. "Ik dacht meteen: dat is interessant voor mijn evolutie", vertelde hij aan Gazet van Antwerpen. "Ik heb een goeie band met Philippe Clement. Hij is iemand met wie je goed kan praten en dat apprecieer ik wel. Ergens is het ook wel fijn om een Belg aan mijn zijde te hebben."

"In voetbal tellen natuurlijk alleen de resultaten. Als die niet goed zijn, is het logisch dat er kritiek volgt. We beseffen allemaal dat we niet het Monaco van vorig seizoen zijn. Daarom werken we op training, samen met de coach en zijn staf, allemaal keihard om dat om te keren."