Schreuder openhartig over moeilijke relatie met Noa Lang: "Dat is één van mijn grootste overwinning van het afgelopen jaar"

door: MAB
Noa Lang OHL
Afbeelding bron: Photonews

Alfred Schreuder stond amper een half jaar aan het roer bij Club Brugge, maar moest er toch wat obstakels overwinnen. Eén daarvan was enfant terrible Noa Lang

De aanvallende Nederlander van Blauw-Zwart zakte na januari wat in mekaar. Lang kreeg elke week heel wat kritiek te verwerken vanwege zijn attitude naast het veld. Ook met coach Schreuder borrelde het potje soms over, zoals tijdens de match tegen Seraing. 

"Ik heb in het begin wel wat problemen met hem gehad", vertelde Schreuder in Extra Time. "Ik vond dat hij zich op bepaalde momenten op een andere manier hoorde te gedragen. We zijn er samen uitgekomen, dat is voor mij een van de grootste overwinningen van het afgelopen half jaar."

Al kijkt de Nederlandse coach ook naar zichzelf. "Waarschijnlijk heb ik niet alles goed gedaan. Ik kon hem niet raken, dat vond ik ongelooflijk. Normaal gesproken kan ik juist goed omgaan met jongens zoals hij. In het begin lukte het me niet."