Thomas Tuchel schept duidelijkheid over relatie met Romelu Lukaku

door: AVL
Lukaku
Afbeelding bron: Photonews

Romelu Lukaku keerde vorig seizoen terug naar Chelsea maar slaagde er niet in om zijn stempel te drukken. Komend seizoen zal de Rode Duivel opnieuw de kleuren van Inter Milaan verdedigen. 

Romelu Lukaku slaagde er vorig seizoen nooit in om de hoge verwachtingen in te lossen. Lukaku zat meer dan hem lief was op de bank, en kwam na een controversieel interview in januari in de onderste schuif van Thomas Tuchel terecht.

De Duitse trainer van Chelsea maakte tijdens de oefenstage van Chelsea in de VS even tijd vrij om met de Daily Mail terug te blikken op de mislukte passage van Lukaku. Tuchel benadrukte onder andere dat hij op geen enkel moment gezegd heeft dat hij Lukaku weg wilde bij Chelsea.

"Of ik ontgoocheld ben om zijn transfer naar Inter? Dat is niet het juiste woord. Het lijkt alsof ik het persoonlijk neem, maar het is nooit persoonlijk. Ik had gehoopt meer uit hem te halen. Misschien hadden we gewoon wat meer tijd nodig. We zullen het nooit weten, aldus Thomas Tuchel tegenover de Daily Mail."

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24