Van den Brom dient fluitende Genk-supporters van antwoord na nieuwe zware nederlaag

door: Redactie
John van den Brom Racing Genk
Afbeelding bron: Photonews

Racing Genk verloor zondagavond in eigen huis met zware 0-3 cijfers tegen AA Gent. Coach John Van den Brom diende de supporters na afloop van de partij van antwoord.

Genk begon niet onaardig aan de partij, maar liet meerdere keren na om de openingstreffer op het scorebord te zetten. De bezoekers waren wél efficiënt en trokken met 0-3 en 3 punten in de rugzak terug naar Gent.

De Genkse supporters keerden zich in de tweede helft tegen coach John Van den Brom. Toen die Ito, die een sterke partij speelde, wisselde weerklonk een enorm fluitconcert door de Cegeka Arena.

Na afloop van de partij diende de Genk-coach de supporters tijdens de persbabbel van antwoord. Hij legde uit dat Ito niet meer voldoende fit was en gewisseld wilde worden.

"Het is heel vervelend om als coach te zien dat de supporters zich tegen de ploeg keerden door de wissel van Ito. Wat de mensen niet wisten, is dat Ito er tijdens de rust al uit wilde. Hetzelfde geldt voor Bryan Heynen. De vele wedstrijden die de jongens speelden, beginnen hun tol te eisen."

"Dat wisten de supporters niet. Nu weten ze het wel, al zullen ze niet anders reageren nu."