Verrassende wending: Nederlandse topclub gaat voor kampioenenmaker Antwerp

door: AVL
Royal Antwerp FC
Afbeelding bron: Photonews

Antwerp heeft er met de verovering van de landstitel en de Beker van België een absoluut droomseizoen opzitten en wil deze lijn koste wat het kost door trekken.

The Great Old zal echter van goede  huize moeten komen om de prestaties van vorig jaar te evenaren. Zeker gezien het feit dat de landskampioen deze zomer al verschillende sterkhouders zag vertrekken. Onder meer William Pacho, Mandela Keita en Calvin Stengs trokken de deur van de Bosuil al achter zich dicht.

Die laatste maakte na zijn succesvolle uitleenbeurt aan The Great Old terug zijn opwachting bij moederclub Nice. Marc Overmars waagt momenteel een poging om Stengs opnieuw naar de Bosuil te halen maar de onderhandelingen verlopen voorlopig moeizaam. Bovendien liggen er kapers op de kust.

Volgens Voetbal International zou namelijk PSV zijn oog hebben laten vallen op de 24-jarige rechtsbuiten. De Lampenclub wil all-in gaan waardoor de kansen van Antwerp meteen een stevige knauw krijgen. Een terugkeer van Stengs naar Antwerpen lijkt dus voorlopig ver weg.

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24