VIDEO Didier Lamkel Zé met alles en iedereen in de clinch: "F*ck Antwerp"

door: BVDO
Didier Lamkel Zé
Afbeelding bron: Photonews

Het is en blijft een heerlijk goede voetbal, Didier Lamkel Zé. Maar wat er in zijn hoofd omgaat, is toch nog een ander paar mouwen.

Didier Lamkel Zé hielp KV Kortrijk voorbij Royal Antwerp FC. Voor de competitieleider was het de eerste nederlaag van het seizoen.

“Ik hou van zulke matchen”, zei de Kameroener op de persconferentie. De supporters beledigden mij, maar daar heb ik geen problemen mee. Maar ze moeten er ook wel bijnemen dat er een reactie komt van mij. Dat ik daarvoor geel krijg, begrijp ik wel niet. Ik heb het publiek opgejut, zei de ref me. Dat hij me dan eerst een waarschuwing geeft eerst.”

En de spelers van Kortrijk worden getrakteerd voor de zege tegen The Great Old. “Ik had voor de match beloofd aan de ploegmaats dat ik pizza ging meenemen dinsdag als we wonnen. Dat ga ik ook doen. Ik ben een man van mijn woord.”

Tijdens de rust ging coach Van Bommel van Antwerp met hem in de clinch. “Ik begrijp geen Nederlands, dus ik weet niet wat hij gezegd heeft. In ieder geval hebben ze het slecht opgevat.”

Op TikTok en Instagram liet Lamkel Zé meteen 'f*ck Antwerp' horen. Hij liep het veld op met gsm en luidspreker om iedereen zijn boodschap te brengen. “Ja, dit was een revanche. Ze hebben al mijn transfers proberen blokkeren. Dit is mooi voor mij.”

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24