VIDEO Magistrale Mertens weeral van goudwaarde voor Napoli

door: MAB
dries mertens
Afbeelding bron: Photonews

Dries Mertens, topscoorder aller tijden bij Napoli, stond nog maar eens in de spotlights tijdens de wedstrijd tegen Lazio. De Leuvenaar maakte twee prachtgoals op amper 20 minuten tijd.

De wedstrijd begon met een eerbetoon aan Napoli-icoon Diego Maradona. De Argentijnse topspeler werd geëerd met een standbeeld. Tijdens de match ging alle aandacht naar de met het meeste goals aller tijden in de clubgeschiedenis: Dries Mertens

De Leuvenaar scoorde twee keer op 20 minuten tijd en zorgde ervoor dat zijn ploeg bij de rust al 3-0 voorstond. Bij zijn tweede doelpunt gingen zowel de fans als de Italiaanse speaker compleet uit hun dak.

Volgende week trekt Napoli, leider in het klassement, naar Sassuolo en drie dagen later naar Atalanta. In de Europa League neemt de Zuid-Italiaanse club het op 9 december op tegen Leicester City. Napoli moet winnen als het door wil stoten in de Europa League.