Wesley Hoedt kan op weinig begrip rekenen na verrassend statement

door: AVL
Wesley Hoedt
Afbeelding bron: Photonews

Anderlecht rechtte afgelopen weekend de rug en won met 1-3 op het veld van KV Mechelen. Paars-wit speelde een wedstrijd met twee gezichten.

Anderlecht speelde een ontiegelijk zwakke eerste helft en kwam op achterstand na een domme penaltyovertreding van Wesley Hoedt. De Nederlander werd bij de rust gewisseld en het verschil was meteen merkbaar.

Paars-wit bracht Mario Stroeykens in de ploeg en schakelde over van een 3-5-2 naar een 4-4-2. Anderlecht speelde bevrijd en won uiteindelijk nog met 1-3. Met een quote op Instagram liet Hoedt zich na de wedstrijd van zijn meest zelfkritische kant zien.

"Echte kracht komt wanneer je jezelf checkt en corrigeert in plaats van te wijzen naar anderen", klonk het onder andere bij Hoedt.  Analist Gert Verheyen heeft echter geen medelijden met de Nederlander.

Als je niet goed speelt, mag je teleurgesteld zijn", aldus Verheyen in Extra Time. "Maar we moeten toch geen medelijden krijgen met jongens die niet goed spelen en vervangen worden?"