Wouter Vrancken kan zijn geluk niet op bij KRC Genk na fantastisch nieuws omtrent topspeler uit Nederland

door: MAB
f
Afbeelding bron: Photonews

Wouter Vrancken werd gisteren officieel voorgesteld als nieuwe hoofdtrainer van KRC Genk. De nieuwe trainer is dolgelukkig dat hij volgend seizoen beroep kan doen op niemand anders dan Cyriel Dessers.

De topspeler werd door de Limburgse club uitgeleend aan Feyenoord met een koopoptie van vier miljoen euro. De Nederlandse club ging daar echter niet op in, waardoor Dessers volgend seizoen terugkeert naar Genk. De aanvaller haalde dit seizoen de finale van de Conference League en was goed voor 20 doelpunten. 

"Wees maar zeker dat ik blij ben. Ik kijk er naar uit om met hem samen te werken en ben benieuwd hoe ik hem kan inpassen in mijn ideeën", aldus een enthousiaste Vrancken, die nog geen contact heeft gehad met Dessers. "Nee, Cyriel is nog met vakantie en het is niet mijn gewoonte om spelers lastig te vallen tijdens hun vakantie."

Ook Paul Onuachu blijft aan bij KRC Genk. "Onuachu of Dessers? Dat is toekomstmuziek. Ik zal zeker met Cyriel praten en hem uitleggen wat ik verwacht. Dan zien we wel wat hij ervan vindt."