Yari Verschaeren kon rekenen op steun van Club Brugge-speler na zware blessure

door: AVL
Yari Verschaeren
Afbeelding bron: Photonews

Anderlecht vertoeft momenteel op oefenstage in Oostenrijk. Een opvallende aanwezige in Villach is de langdurig geblesseerde Yari Verschaeren.

Iets meer dan drie maanden geleden sloeg het noodlot toe voor de zevenvoudige Rode Duivel. Verschaeren scheurde in de competitiewedstrijden in en tegen OH Leuven zijn kruisbanden en is nog zeker out tot januari 2024. Een domper van formaat voor zowel Anderlecht als Verschaeren zelf.

Hoewel het nieuws hard aankwam bij de 22-jarige aanvallende middenvelder kon Verschaeren na zijn operatie rekenen op de steun van zijn familie, vrienden maar ook van zijn collega's. Zo stak onder meer Club Brugge-speler Mats Rits, die vorig jaar zelf zijn kruisbanden scheurde, zijn lotgenoot een hart onder de riem.

"Ik ben niet de eerste die hiermee af te rekenen krijgt", aldus Verschaeren in een interview met Het Laatste Nieuws. "Van velen onder hen heb ik berichtjes gekregen: ex-ploegmaat Sambi Lokonga, maar ook spelers van andere clubs zoals Senne Lynen, Tarik Tissoudali of Mats Rits. Zij weten wat ik op dat moment doormaak en dan kun je de rivaliteit gewoon opzij zetten."

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24