VTM

Aaron Blommaert openhartig over zijn complexen: “Dat maakt me onzeker”

door: ASX
Aaron Blommaert
Afbeelding bron: Instagram @aaronblommaert

Hij wordt neergezet als de ideale schoonzoon en doet heel wat meisjesharten sneller slaan. Voor fans van acteur Aaron Blommaert is er goed nieuws. Naast zijn rol in ‘Familie’ kan je Aaron nu ook elke vrijdag en zondag aan het werk zien in het nieuwste seizoen van ‘The Voice’.

De jonge acteur beseft dat hij momenteel erg hot is. In een interview met magazine Flair verklaart Aaron dat hij al wat vunzige berichten van zowel mannen als vrouwen in zijn inbox kreeg. “Maar ik neem dat op als een compliment”, klinkt het.

Toch ziet Aaron zichzelf niet als de ideale posterboy. “Er zijn weken dat ik niet veel sport en veel fastfood eet, dan ben ik wel onzeker over mijn lichaam”, bekent de jonge acteur. “Op sociale media passeren vaak perfecte plaatjes van gespierde en afgetrainde lichamen. Ik vergelijk me daar wel eens mee en dat maakt me soms onzeker”, gaat hij verder.

Aaron heeft wel een manier gevonden om met die onzekerheid om te gaan. “Wat mij dan vooral helpt, is mijn gsm even aan de kant leggen. In het nú leven en van het moment genieten met de echte mensen om me heen”, besluit hij.