VTM

Andy Peelman gaat samen met verrassend iemand nieuw spectaculair VTM-programma presenteren

door: PMN
Spartacus Run - Andy Peelman - Laura Tesoro.jpeg
Afbeelding bron: VTM

VTM komt met een nieuw spectaculair programma op de programma. Dat kreeg de naam 'Spartacus Run'.

In Spartacus Run, wekelijks van maandag tot en met donderdag bij VTM, gaan 24 Bekende Vlamingen tot het uiterste om het bekende Spartacus Run-parcours met 10 spectaculaire hindernissen in de scherpst mogelijke tijd af te leggen.

De BV’s sleuren onder meer met zware zandzakken, worstelen zich onder prikkeldraad door de modder, trotseren een steile giga ramp, klimmen in metershoge netten en klauteren via apenlijnen en monkey bars over water. Kortom, ze zien flink af. En dat doen ze met één doel voor ogen: de snelste en de beste zijn.

De presentatie is in handen van Andy Peelman en wielercommentator Michel Wuyts. Die laatste is wel een erg verrassende naam.

“Het is eens iets helemaal anders dan Parijs-Roubaix of de Tour De France, maar wel minstens even plezant. BV’s die zotte hindernissen trotseren en daarbij al eens een grappige stoot uithalen: dat maakt dat je toch wat creatiever kan zijn in je commentaar", klinkt het bij Michel Wuyts.

"En met Andy als verslaggever in het veld, had ik natuurlijk een topcollega aan mijn zijde. Maar ik moet ook toegeven dat een aantal BV’s bijna even verbeten zijn als profwielrenners. Sommigen gingen ver over hun grenzen om de beste tijd neer te zetten. Al kan uiteraard niet iedereen een toptijd achter zijn naam noteren (lacht). Oh ja, ook dit nog: verwacht je aan verrassingen.”