VTM

Bart Appeltans heeft opvallende boodschap voor VTM na verrassend telefoontje

door: COS
BartAppeltans.png
Afbeelding bron: VTM

Bart Appeltans zien we momenteel als verrader in 'De Verraders'. Bart bleef de afgelopen weken nog onder de radar. Daar komt volgende week verandering in.

Na 'De Verraders' zal Bart Appeltans binnenkort ook te zien zijn in een nieuw seizoen van 'Huis Gemaakt'. Het telefoontje om aan het verbouwprogramma deel te nemen kwam er een tijdje na de opnames van 'De Verraders'.

"Toen ben ik beginnen na te denken. Bij 'Blind Gekocht' had ik al eens gedacht: amai, het vijfde seizoen al, blijf ik dit doen? Het was heel arbeidsintensief, en ik kreeg het steeds drukker met mijn architectenbureau", zegt Bart aan HLN.

Bart had meteen een duidelijke boodschap voor VTM. "Ik had aangegeven dat ik ook van andere leuke entertainmentprogramma’s wou proeven. Panellid zijn in ‘Make Up Your Mind’ was daar al een voorbeeld van."

"Ik wist: als ik zulke kansen krijg, moet ik springen. De hoofdmoot is natuurlijk 'Huis Gemaakt'. Dat is makkelijker te combineren met mijn dagelijkse job dan 'Blind Gekocht', beter in te plannen en minder stresserend ook", aldus Bart.