VTM

Bavo en Kayleigh uit ‘Huis Gemaakt’ hebben spijtig nieuws

door: LHX
Huis Gemaakt - Bavo - Kayleigh
Afbeelding bron: VTM

'Huis Gemaakt' eindigde met een stevige domper voor de Limburgse Bavo en Kayleigh. Na maandenlang verbouwen gingen ze met lege handen naar huis.

Bavo en Kayleigh begonnen aan 'Huis Gemaakt' als de underdog, maar groeiden na enkele weken uit tot een geduchte tegenstander van team Antwerpen en team Aalst. Op het einde kregen ze zelfs de hoogste score van de jury.

Ook de kijkers van het programma werden fan van hen en het resultaat dat ze neerzetten. Het was dan ook een immense teleurstelling toen bleek dat al hun werk voor niets was geweest.

Net als de voorbije jaren was er echter nog een beetje hoop: er werd een crowdfundingcampagne op poten gezet, zodat Bavo en Kayleigh met de donaties hopelijk alsnog hun droomhuis zouden kunnen kopen.

Zo is er tot nu toe maar liefst 22.850 euro ingezameld. Helaas is dat niet genoeg om hun huis te kopen, laat Kayleigh weten in haar Instagramverhaal.

"Wij gaan het huis helaas niet kunnen kopen, hoe jammer we dat ook vinden", schrijft ze. "De vraagprijs blijft, ondanks de crowdfunding waar we zo dankbaar voor zijn, voor ons veel te hoog."

"We gaan onszelf niet in de problemen brengen", vervolgt ze. "Het opgebrachte geld van de crowdfunding wordt apart gezet en verder gespaard door onszelf voor onze toekomstige droomwoning."

Alle hoop is met andere woorden verdwenen. "Helaas sluiten we dit hoofdstuk af, zonder ons hofje."