Celine Van Ouytsel in de knoop met zichzelf: “Gaat in tegen alles waar ik voor sta”

door: ASX
Celine Van Ouytsel
Afbeelding bron: Instagram @celinevanouytsel

Vanavond start op VTM het langverwachte tweede seizoen van ‘De Verraders’. Twintig bekende Vlamingen trekken tien dagen naar Frankrijk om er een sluw spel van bedrog en manipulatie te spelen. Presentator van dienst is opnieuw Staf Coppens.

Staf onderwerpt alle twintig kandidaten aan dé hamvraag van het spel: “Zou jij een verrader kunnen zijn?”. Zo krijgt ook voormalig Miss België Celine Van Ouytsel de vraag voorgeschoteld. Lang hoeft de knappe blondine niet na te denken over het antwoord.

“Dat gaat in tegen alles waar ik voor sta”, klinkt het eerlijk. “Dat zou echt heel moeilijk zijn voor mij”, bekent de Play4-presentatrice. Ook heel wat andere kandidaten, zoals Martine Jonckheere en voetbalster Imke Courtois laten de verraderskelk liever aan zich voorbijgaan.

Net zoals in het vorige seizoen zullen ook in deze reeks drie bekende Vlamingen de honneurs van verrader waarnemen. Wie in de voetsporen zal treden van Jamie-Lee Six, Löic Van Impe en Walter Damen ontdekken we in de eerste aflevering, vanavond om 19H55 op VTM.