VTM

Imke Courtois doet straffe onthulling over 'De Verraders': "Gevraagd aan productie"

door: STG
De-Verraders_S2_ImkeCourtois.jpg
Afbeelding bron: VTM

Het nieuwe seizoen van 'De Verraders' is nog maar net begonnen, of het verraad zit al op de wagen. In de tweede aflevering van vorige week liepen de emoties al hoog op, maar nu klapt ook Imke Courtois uit de biecht over het programma.

Imke Courtois was al van bij de start het mikpunt van verraad in 'De Verraders'. Toen de productie Imke belde met de vraag om deel te nemen aan het programma ging de sportanaliste niet over één nacht ijs.

“Voor ik besliste om deel te nemen, sprak ik ook met een van de kandidaten uit het eerste seizoen. Die persoon zei me dat ik het spel nooit persoonlijk mocht nemen. Ik vond dat aanvankelijk overbodig advies", zegt Imke in Het Laatste Nieuws. "Omdat je van ‘s ochtends tot ‘s avonds aan het zoeken bent, ga je daar uiteindelijk volledig in op.”

Al was dat voor Imke niet de grootste uitdaging. “Ik vond het al ontzettend moeilijk om tien dagen vrij te maken in mijn agenda, en dan was ik ook nog eens vergeten om een aantal mensen te verwittigen dat ik deze periode niet vrij was”, klinkt het.

“Ik heb dus enkele keren aan de productie gevraagd of ik toch een sms’je mocht sturen, omdat mensen anders ongerust zouden zijn. Mijn ouders waren wél op de hoogte, maar voor alle anderen bleek chaos inderdaad my middle name", lacht Imke.