VTM

Dit zag niemand aankomen in 'De Vermeires': Ook deze oude bekende maakt haar opwachting

door: STG
Julie Vermeire - Jacques Vermeire
Afbeelding bron: Photonews

Na 'De Verhulstjes' kunnen we vanaf morgen ook naar de avonturen van 'De Vermeires' kijken bij VTM. De voorbije maanden werden Jacques en zijn gezin op de voet gevolgd door een cameraploeg.

Afgelopen zondag was er de laatste aflevering van 'De Verhulstjes'. Vanaf morgen kunnen we binnenkijken bij nog een bekend gezin in Vlaanderen. Ook Jacques Vermeire en zijn gezin zetten de deur van hun huis open voor de kijkers.

Ook Maxime, de zoon van Jacques zet zich volledig in voor het nieuwe avontuur. Hij heeft zelfs zijn job als beenhouwer stopgezet voor de reeks. “Ik werkte in The Butcher Store, een bekende slagerij in Antwerpen en woonde daar ook in de buurt, maar nu ben ik teruggekeerd naar Keerbergen. Dat het na een lange relatie gedaan was met mijn lief heeft daarmee te maken, maar nu is er dus ook de reeks", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Naast Maxime zal ook Eva Pauwels in de reeks te zien zijn. “Ik heb zelf voorgesteld om haar in de reeks op te nemen”, zegt Julie. “Iedereen kent ons verleden wel, maar zo kunnen de mensen zien dat het goed met haar gaat. De band tussen ons is terug goed. Zelf was ze alleszins blij dat we haar vroegen", besluit ze.