VTM

Een straffe carrièreswitch voor Julie Van den Steen

door: LHX
Julie Van den Steen
Afbeelding bron: Photonews

Sinds 2019 is Julie Van den Steen een van de gezichten van VTM. Daarnaast is ze ook te horen als presentatrice op MNM.

Bij VTM heeft Julie Van den Steen al heel wat vlieguren achter de rug. Zo jureert ze in 'The Masked Singer', was ze te zien in 'Het jachtseizoen' en presenteerde ze "Game of Talents, 'Vakantiehuis for life' en 'Even goeie vrienden'.

Het was blijkbaar tijd voor een nieuwe uitdaging, want op dit moment is ze met iets héél anders bezig. Op de kerstmarkt van Antwerpen wordt een nieuwe VTM-romcom opgenomen, en Julie is een van de acteurs.

Het is de allereerste keer dat ze proeft van het acteren. Toen ze werd gevraagd om auditie te doen, hoefde ze echter niet lang na te denken.

"Ik ben een grote fan van het genre en was na het lezen van het scenario meteen hooked", zegt ze. "Het is dus een stille kinderdroom die uitkomt!"

"Ondertussen heb ik al enkele opnames achter de rug en die zijn echt heel fijn en gevuld met hilarische momenten. En eerlijk gezegd ook wel een beetje slaaptekort", lacht ze. "Maar ik ben echt in een ongelooflijk warme en lieve 'fictiefamilie' terechtgekomen."

Naast Julie spelen ook onder meer Frank Focketyn, Marleen Merckx, Ruth Beeckmans en Lize Feryn mee. Het ziet er inderdaad een vrolijke familie uit!

De titel en de exacte uitzenddatum van de nieuwe reeks heeft VTM nog niet bekendgemaakt. Wél wil de zender al kwijt dat hij volgend jaar zal worden uitgezonden.

Opnames VTM-romcom
Afbeelding bron: VTM