VTM

Eline en Younes uit 'Huis Gemaakt' uit elkaar: "Onaanvaardbare dingen gebeurd"

door: STG
Younes en Eline uit 'Huis Gemaakt'
Afbeelding bron: VTM

Eline en Younes kennen we nog van hun deelname aan 'Huis Gemaakt'. Ze delen nu droevig nieuws over hun relatie op sociale media.

Eline en Younes waren vorig jaar een bijzonder populair duo in 'Huis Gemaakt'. Een overwinning kwam er niet. De sterke band van het duo kon dan ook voor heel wat kijkers op heel wat sympathie rekenen.

Maar nu is het sprookje tussen de twee afgelopen. Dat maken ze zelf bekend via Instagram. "In de eerste plaats wou ik hier niets meer over delen, maar de vele berichten en de druk van de pers is teveel aan het worden", schrijft Eline.

“Na ‘Huis gemaakt' zijn er veel dingen gebeurd die voor mij onaanvaardbaar waren”, schrijft Eline op Instagram. “Ik heb hier niet om gevraagd, ik heb het niet op deze manier gewild. Maar ik bevestig dat Younes en ik uit elkaar zijn.”

Younes en Eline zijn al het derde reality-koppel waarvan bekend raakt dat ze uit elkaar zijn. Enkele weken geleden gooiden ook al Brecht en Dziubi uit ‘Blind Getrouwd’ de handdoek in de ring. Ook Cedric en Anaïs zijn intussen geen koppel meer.

ElineYounesInsta01052023.jpg
Afbeelding bron: Instagram @eline.lambrix