VTM

Emoties lopen hoog op in 'Regi Academy': "Ik ga naar huis"

door: STG
Regi Academy
Afbeelding bron: VTM

Over een kleine maand weten we wie zich mag aansluiten bij Regi en zijn team. De zoektocht naar een opvolger voor Pauline Slangen in 'Regi Academy' is volop aan de gang. Vanavond staat er een nieuwe aflevering op het programma. Daarin lopen de emoties hoog op. 

Het was onder andere Billi die vanaf het eerste moment Regi wist te overtuigen van haar stemkleur. Sindsdien weet ze Regi en zijn team steeds te overtuigen. Al zorgt de aflevering van vanavond wel voor wat twijfels.

Daarin is te zien hoe Billi coaching krijgt van Lester. Samen met Lars oefent ze het nummer 'Kom Wat Dichterbij' in. Hoewel Billi bakken talent heeft, slaagt ze er niet in om te pieken op de juiste momenten. Daarop doet Kathleen, collega jurylid van Lester, de suggestie om Billi apart te laten zingen, en dus niet met Lars in duet te gaan. De tijd is immers beperkt.

Op dat moment wordt het allemaal wat teveel voor Billi, waarop ze besluit de repetitie te staken. "Ik ga naar huis", klinkt het. "Billie, niet zo snel opgeven", vervolgt Kathleen. Hoe het uiteindelijk afloopt zien we vanavond om 20u40 bij VTM 2.