VTM

Er is heel groot nieuws over kinderen van Staf Coppens: “Héél straf”

door: PMN
Camping Coppens
Afbeelding bron: VTM

Staf Coppens trok met zijn gezin naar Zweden. Daar baat hij nu een camping uit. Er is groot nieuws over zijn twee kinderen Beau en Nora.

In Zweden kan Staf Coppens niet alleen een camping uitbaten, zijn kinderen kunnen er ook volop bezig zijn met hun passie. Beau en Nora zijn heel goede schaatsers. Ze beschikken over heel veel talent.

“Ondanks hun jonge leeftijd kan je nu al zeggen dat ze goed op weg zijn om carrière te maken”, vertelt drievoudig olympiër (2002, 2006 en 2010) en negenvoudig Belgisch kampioen kunstschaatsen Kevin Van Der Perren in Het Laatste Nieuws.

De 41-jarige Van Den Perren is heel lovend over de kinderen van Staf. “Talent komt op die leeftijd snel bovendrijven. Rond de leeftijd van Nora zie je toch meestal of er echt iets van kan komen, of niet. Bij haar werd het nóg vroeger duidelijk dat haar een mooie carrière in het kunstschaatsen wacht.”

“Het is haar natuurlijk met de paplepel ingegeven, en je ziet dat ze daar nu al de vruchten van plukt. Ze is écht een natuurtalent.”

“Beau en Nora zijn héél straf bezig. Het is wel duidelijk dat zowel Nora als Beau over bakken talent beschikt. Het zit duidelijk in de familie.”