VTM

Staf Coppens heeft wat te vieren: Dit is er aan de hand

door: LHX
Staf Coppens en Monique van der Velden
Afbeelding bron: VTM

Kerstmis nadert, maar bij Staf Coppens thuis zijn de feestdagen al begonnen. Dat heeft alles te maken met zijn dochter Nora.

Het is feest in de familie Coppens. Op Instagram deelt Staf Coppens een prachtige foto van Nora. Die is getrokken tijdens een partijtje bowlen.

"Proficiat, liefste meisje, 14 jaar vandaag!", schrijft hij er bij. "Je wordt zo snel groot. Ik sta versteld van wat je op je schaatsen kan, maar nog meer van wie je wordt."

(Lees verder onder de post.)

Zijn boodschap wordt onthaald op honderden enthousiaste reacties van zijn volgers. "Gelukkige verjaardag! Geniet er samen van!", wensen die de hele familie.

Ook van de foto zijn ze onder de indruk. "Mooi meisje", wordt er gereageerd. "Knappe meid!" "Dat wordt een ster waar we nog van gaan horen."

De rest van de familie Coppens laat eveneens van zich horen. "Dikke kus!", schrijft Dieter Coppens. Mathias Coppens reageert dan weer met drie hartjes.

Zo'n week geleden had Nora nóg iets te vieren. Ze veroverde de eerste plaats op het Zweeds schaatskampioenschap na de korte kur. "Zooooo trots", klonk het toen bij Staf.