VTM

Grote vraagtekens over de toekomst voor Arno en Melanie uit 'Regi Academy'

door: STG
RegiAcademy2022Finale.jpg
Afbeelding bron: VTM

Afgelopen weekend is de zogenaamde 'Regi Family' weer uitgebreid. Uiteindelijk koos Regi voor twee winnaars: Arno en Melanie.

De verbazing in het Sportpaleis was zaterdag bijzonder groot. Regi riep niet één, maar wel twee winnaars uit: Arno en Melanie. Zij mochten samen de nieuwe hitsingle 'Als Ik Mezelf Verlies' brengen. Een duet dat nu donderdag officieel wordt uitgebracht. 

”Daarna zien we wel wat er op ons afkomt, voor de volgende stappen is het afwachten", zegt Arno. "Bekomen ben ik eigenlijk nog niet. Voorlopig voelt het nog heel raar en onwennig, er wordt me verteld dat dat normaal is.”

Ook Melanie is nog volop aan het nagenieten van de overwinning. “Mijn favoriete moment uit de show was zonder twijfel toen met zijn drieën ‘Hang on’ zongen. Voor de eerste keer voor zo’n publiek, niet normaal. Ook de derde finaliste Hanne was er toen nog bij, zij verdiende het net zo hard als ons", klinkt het.

Nu ze beiden 'Regi Academy' gewonnen hebben liggen de verwachtingen hoog. "Ik schrijf ook eigen nummers en muziek, als ik luidop droom sta ik daar op een keer met mijn eigen nummers", zegt Melanie. 

"Maar het belangrijkste is dat ik gewoon wil blijven optreden. Liefst zo veel mogelijk.” Iets waar ook Arno zich volledig bij aansluit.