VTM

Heftig nieuws na exit uit 'Special Forces': Ismaïl ondergaat zware operatie

door: LHX
Ismaïl Abdoul
Afbeelding bron: VTM

Ex-bokser Ismaïl Abdoul schopte het erg ver in 'Special Forces'. Toch moest hij in de zevende aflevering helaas opgeven.

Ismaïl viel op in 'Special Forces' door zijn grote doorzettingsvermogen, maar dat bleek uiteindelijk toch niet genoeg te zijn. Tijdens de loodzware follow me-opdracht, zag hij zich genoodzaakt om op te geven.

"Achteraf bekeken was ik gewoon op", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. Hij beseft dat hij niet meer de jonge bokser van 20 jaar geleden is. "Maar ondanks mijn kwaaltjes heb ik het nog best ver geschopt."

Al enkele jaren kampt Ismaïl met heupproblemen. Toen hij voor 'Special Forces' werd gevraagd, adviseerde een specialist hem om niet deel te nemen. "Je heup is nu al kapot. Je gaat het alleen nog maar erger maken", waarschuwde hij hem.

Toch besloot Ismaïl om het erop te wagen. Inmiddels heeft hij wel een zware operatie aan zijn heup ondergaan: sinds donderdag is hij terug uit het ziekenhuis. "Ik heb nog een lange weg te gaan. Mijn revalidatie zal zo'n twee tot drie maanden in beslag nemen, maar dat komt wel weer goed", klinkt het optimistisch."