VTM

Het moment van de waarheid in 'Huis Gemaakt': Koppel krijgt vreselijk nieuws

door: LHX
Huis Gemaakt - Bavo -Kayleigh
Afbeelding bron: VTM

De finale van 'Huis Gemaakt' komt nu wel héél dichtbij. Deze week krijgt een van de koppels slecht nieuws te horen.

In de laatste week krijgen de drie koppels nog één week de tijd om de puntjes op de i te zetten en alle makementen die de jury heeft gespot doorheen het hele parcours aan te pakken. Op donderdag 28 december zal één koppel enorm worden teleurgesteld.

In de finale van 'Huis Gemaakt' op 2 januari zullen er namelijk geen drie, maar slechts twee koppels strijden voor de overwinning. Er moet met andere woorden deze week nog een heftige knoop doorgehakt worden.

Eén van de koppels zal al het werk dat ze de voorbije maanden hebben gedaan, in rook zien opgaan. Alle drie zetten ze dan ook alles op alles om hun huis mooi afgewerkt te krijgen.

Ze krijgen daarbij hulp van interieurarchitect Bart Appeltans. Hij geeft enkele laatste tips om hun interieur naar een hoger niveau te tillen. Bij Bavo en Kayleigh is zijn advies alvast heel welkom: zij schieten meteen in actie.

(Lees verder onder de video.)

Zij hebben vooral veel werk aan de eetkamer, die de jury maar wat flauw vond. Ana en Enis willen dan weer een statement maken met hun inkomhal, terwijl Anouk en Martin vooral hun Legokamer een upgrade willen geven. 

Wat de laatste week in het huis extra emotioneel maakt, is dat de koppels voor het eerst mogen intrekken in hun pand en ervaren hoe het dagelijkse leven in hun huis zou zijn. Dat is fijn, maar ook gevaarlijk, beseffen ze.

"Je leeft echt in een bubbel. Ofwel blijf je in die bubbel en win je het huis, ofwel rukken ze je binnenkort uit die bubbel", klinkt het bij Kayleigh.