VTM

Hoe ontzettend leuk! 'Blind Getrouwd'-deelnemers organiseren reünie

door: COS
Blind Getrouwd
Afbeelding bron: VTM

Het is uitkijken naar een nieuw seizoen van 'Blind Getrouwd'. Het achtste seizoen zullen we in het najaar te zien krijgen bij VTM. Op VTM GO volgt later ook 'Blind Getrouwd: Het Vijfde Huwelijk'.

Het zevende seizoen kende een mooie afloop voor twee van de vier koppels. Jiri Punt en Florence Vandoorne bleven samen, maar ook Dziubi Steenbergen en Brecht De Geyter zeiden opnieuw 'ja' tegen elkaar. 

In april moesten Dziubi en Brecht het nieuws delen dat ze niet langer een koppel vormden. De vliegende start van het programma konden ze niet doortrekken naar het dagelijkse leven en de diepere gevoelens bleven uit.

Spijt van hun deelname hebben ze absoluut niet. Zo hebben ze vrienden voor het leven overgehouden aan 'Blind Getrouwd'. Het afgelopen jaar samen we de deelnemers geregeld in elkaar gezelschap.

Geen kwaad bloed

Dinsdag vond er een bijzonder moment plaats: een reünie met alle deelnemers van het zevende seizoen. Voor Brecht en Dziubi was het de eerste keer dat ze elkaar weer zagen na hun breuk.

"Maar dat zal zeker niet awkward zijn. Er is geen kwaad bloed tussen ons", benadrukt Dziubi deze week in Dag Allemaal. "Ik vind zijn nieuwe kapsel trouwens heel tof, al vond ik zijn krullen ook mooi."

Op Instagram heeft Dziubi een foto van de reünie gedeeld. "The one with the reunion", verwijst hij naar 'Friends'. Wat een leuk plaatje!