VTM

Iedereen zegt hetzelfde nadat Ana & Enis ‘Huis Gemaakt’ gewonnen hebben

door: PMN
Huis Gemaakt - Ana & Enis.
Afbeelding bron: VTM

Het was dinsdagavond bijzonder spannend bij VTM. Er was de grote finale van ‘Huis Gemaakt’. Ana en Enis kroonden zich tot de eindoverwinnaars.

Ana & Enis hebben een nieuwe woonst. De woonst die ze zelf volledig gerenoveerd hebben. Maanden hebben ze alles gesloopt en gerenoveerd.

Het koppel bewees doorheen het traject niet alleen dat ze dromers zijn, maar ook doeners. Ze doorstonden met glans de ultieme renovatietest in Huis Gemaakt, waarbij hun vasthoudendheid en creatieve interieurontwerpen niet alleen het publiek, maar ook een groep potentiële kopers en makelaars hebben betoverd. 

Als klap op de vuurpijl wacht Ana & Enis nu de ultieme beloning: de sleutels van hun eigenhandig getransformeerde herenhuis in het hart van Antwerpen, en dat alles zonder ook maar één cent uit eigen zak te moeten toveren.

Er komen veel reacties op de overwinning van Ana & Enis. Alle fans hebben dezelfde mening. “Een dik verdiende overwinning”, klinkt het.

“Van harte proficiat met jullie overwinning en jullie nieuw huis. Niemand verdiende meer de overwinning dan jullie. Het is heel fijn als zo’n mooie mensen dit programma winnen!”