VTM

Jacky Lafon haalt fel uit naar makers van 'Familie': “Onverantwoord hoe ze met Martine omgegaan zijn”

door: ASX
Afbeelding bron: Medialaan

Het nieuwe jaar is in mineur gestart voor Martine Jonckheere. De actrice die jarenlang de rol van Marie-Rose vertolkte in ‘Familie’ gaat voor een tweede keer de strijd tegen borstkanker aan. Vriendin en lotgenote Jacky Lafon is er het hart van in.

“Ocharme, dat ze dit nu ook nog moet meemaken”, klinkt het bij Jacky Lafon in een interview aan ‘Dag Allemaal’. De gewezen actrice uit ‘Familie’ weet als geen ander wat Martine momenteel doormaakt. “Ik heb het zelf al twee keer meegemaakt, die vreselijke kanker, en ondanks alle liefde, steun en goede zorgen sta je er in feite alleen voor”, vertelt Jacky.

De actrice haalt ook fel uit naar de makers van ‘Familie’. “Ik ben er zeker van dat de stress en het verdriet na haar ontslag er geen goed aan hebben gedaan”, klinkt het boos. “Ze hebben haar drie keer ontslagen, hé. Op menselijk vlak zijn ze onverantwoord met haar omgegaan!”

Toch maakt Jacky zich sterk dat haar ex-collega ook deze strijd zal winnen. “Ik heb zo met haar te doen, maar Martine is een optimist en een echte vechter. Ik ben er zeker van dat ze ook deze keer helemaal zal genezen”, besluit Jacky.