VTM

Joren uit 'Blind Getrouwd' zegt waar het op staat en heeft een niet mis te verstane boodschap voor Lien

door: STG
Blindgetrouwd_S7_Joren_Lien.jpg
Afbeelding bron: VTM

Maandag kunnen we weer kijken naar een nieuwe aflevering van 'Blind Getrouwd'. Daarin gaan de koppels aan de slag met de goede raad van de experten.

In de aflevering van maandag komen heel wat serieuze gesprekken aan bod. Zo hebben Christiaan en Jana een openhartig gesprek achter de rug met Wim Slabbinck dat voor gesprekstof blijft zorgen. Ook Jiri probeert toch voorzichtig te polsen bij Florence naar een volgende stap.

Joren en Lien krijgen bezoek van Jan, de beste vriend van Joren. “Wij zijn zoals een gezellig schildpadje”, lacht Joren. “Je kan niet zeggen dat we razendsnel vooruit gaan, maar wel op een leuke manier.” Hij lucht zijn hart bij Jan en dat doet deugd.

Ook Lien beseft dat ze het Joren niet altijd makkelijk maakt. Joren knoopt een gesprek aan en zegt Lien waar het op staat. “Ik moet hier een Berlijnse muur omver proberen te rijden, maar ik heb geen legertank in mijn garage staan, hé?”, klinkt het.

Communicatie blijft voor hen een belangrijk werkpunt. De nieuwe aflevering van 'Blind Getrouwd' is maandag om 20u35 te zien bij VTM.