VTM

Kandidaat van ‘The Voice’ blaast iedereen van zijn sokken

door: ASX
The Voice van Vlaanderen
Afbeelding bron: VTM

Gisteravond kon je op VTM kijken naar alweer de zevende aflevering van ‘The Voice’. Ook tijdens deze reeks blind auditions passeerde heel wat talent de revue. Eén kandidaat loopt al flink over de tongen op social media.

Met zijn cover van Old Yellow Bricks, een nummer van Arctic Monkeys, wist muzikant Peter Steyaert meteen alle vier de coaches te overtuigen. Het duurde maar enkele luttele seconden vooraleer de vier stoelen draaiden voor het jonge talent.Een luxepositie voor Peter, die uiteindelijk besliste om het team van Koen Wauters te vervoegen.

Op social media wordt de zanger bewierookt voor zijn sterke prestatie. Kijkers lijken er al rotsvast van overtuigd te zijn dat Peter de winnaar van het negende seizoen wordt. Op Instagram regent het dan ook complimenten.

“Beste auditie ooit”, “Kippenvel” en “Duidelijke winnaar”, het is maar een kleine greep uit de vele lofbetuigingen die de zanger in ontvangst mag nemen. We zijn alvast razend benieuwd hoe ver Peter het zal schoppen in deze talentenjacht met alweer moordende concurrentie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)