VTM

Kijkers bijzonder hard voor Piet Huysentruyt: "Haal hem van het scherm"

door: STG
Piet Huysentruyt
Afbeelding bron: Photonews

Sinds gisteren is Piet Huysentruyt weer volledig terug van weggeweest met een nieuw seizoen van 'SOS Piet XL'. De eerste reacties zijn verdeeld. De terugkeer kan zowel op heel wat positieve als negatieve reacties rekenen.

Over enkele weken is het zover. Dan viert Piet Huysentruyt zijn zestigste verjaardag. Naar aanleiding daarvan maakte hij gisteren dan ook zijn comeback met een nieuw seizoen van 'SOS Piet XL'. En zo krijgt het seizoen eindelijk een tiende jaargang.

“Ik ben VTM enorm dankbaar voor deze nieuwe reeks”, klonk het eerder in Het Nieuwsblad. “Het is een droom die uitkomt. Tijdens de opnames heb ik gemerkt dat het programma nog altijd leeft. Onderweg met mijn SOS Piet-auto claxonneerden andere chauffeurs naar mij en dat doet deugd.”

Na de eerste aflevering kon het programma op heel wat reacties rekenen. De meningen zijn erg verdeeld. "Eindelijk nog eens iets goed. Heb die mens echt gemist. Ben blij dat het vroem is", klinkt het onder andere. "Goede leermeester", zegt nog een andere kijker.

Niet iedereen is tevreden over de eerste aflevering. "Alweer Piet, graag eens Pascale Naessens aub", "Dit Kookprogramma" is aanbevolen tot en met 12 jaar....", en "Haal die zot zo snel mogelijk terug van de tv... hij maakt alleen de mensen en vooral zichzelf belachelijk", klinkt het nog.

De tweede aflevering staat volgende week woensdag ingepland. Ze is te bekijken om 20u35 bij VTM.