VTM

Kijkers van 'Huis Gemaakt' hebben er nu al genoeg van: "Ik krijg er de kriebels van"

door: COS
Dina Tersago voor 'Huis Gemaakt'
Afbeelding bron: VTM

Op dinsdag 5 april ging het tweede seizoen van 'Huis Gemaakt' van start. Negen koppels strijden om dé ultieme prijs te winnen: een eigen huis.

De negen jonge koppels ontmoetten elkaar en Dina Tersago dinsdag voor het eerst. Drie koppels mochten hun huis in Boortmeerbeek al gaan verkennen. Drie andere koppels trokken met hun busje naar het pand in Antwerpen.

Op Twitter wordt er door verschillende kijkers over de start van het nieuwe seizoen gesproken. Al is er in Boortmeerbeek maar één ding opgevallen in die eerste aflevering: het koosnaampje van Elise en Yorick.

"Ik heb het woord 'poepie' nog nooit zo vaak gehoord", merkt iemand op. "Ik kan het woord 'poepie' al niet meer horen", klinkt het nog op Twitter. "Je hoeft echt niet achter elke zin 'poepie' te zeggen. Bedankt!"

Veel kijkers hadden er meteen genoeg van. "Stop met om de drie zinnen 'poepie' te zeggen", reageert iemand. "Ik krijg de kriebels van het koosnaampje 'poepie'", zegt een andere kijker. En: "Als ik nog één keer het woord 'poepie' hoor, ga ik het krijgen."