VTM

Kijkers van 'The Voice' misnoegd over onterecht afscheid van kandidaat: "Had moeten winnen"

door: LHX
The Voice van Vlaanderen
Afbeelding bron: VTM
Sonny
Afbeelding bron: VTM

De liveshows van 'The Voice van Vlaanderen' zijn volop bezig. Binnen enkele weken zullen we weten wie er met de titel naar huis gaat.

Wanneer VTM op sociale media vraagt wie van de overgebleven kandidaten in 'The Voice' volgens de kijkers de overwinning in de wacht zal slepen, klinken er heel wat verschillende namen. Onder meer Evert, Louise en Wesley blijken erg populair te zijn.

Toch komen er ook heel wat reacties van mensen die vinden dat de beste kandidaat al uit de wedstrijd ligt. "Voor mij was het Sonny", klinkt het. Sonny maakte deel uit van het team van Laura Tesoro, maar kreeg niet genoeg stemmen van de Qmusic-luisteraars toen hij het opnam tegen Tessa en Jordy.

"Ze hebben de beste er direct uitgewipt", wordt er geschreven. "Hij was te goed, wat een stem." "Vanaf het begin toen ik Sonny hoorde zingen dacht ik: dat is de winnaar."

Toch betekent dat niet dat er geen hoop meer is op een zangcarrière voor Sonny. "Een stem zoals die van Sonny vergeet niemand", klinkt het. "Ik ben er zeker van dat voor hem een nieuw avontuur begint, een andere deur zal opengaan."

Download nu de gratis app van Redactie24

Tags The Voice