VTM

Koen Wauters heeft duidelijke waarschuwing voor makers van 'The Voice'

door: COS
Koen Wauters bij 'The Voice van Vlaanderen'
Afbeelding bron: VTM

Bij VTM kunnen we elke vrijdag én zondag terecht voor het nieuwe seizoen van 'The Voice van Vlaanderen'. Ook Koen Wauters is opnieuw van de partij.

Koen Wauters mag zich net als Natalia, die alleen in het derde seizoen afwezig was, een van de 'anciens' in 'The Voice van Vlaanderen' noemen. Koen is toe aan zijn achtste seizoen. Nog twee seizoenen en Koen kan zeggen dat hij tien keer coach geweest is in 'The Voice'.

Of het zover zal komen, weet Koen zelf ook niet. "Ik weet niet in hoeverre er al van volgende seizoenen sprake is, maar mijn idee is: zolang ik het graag doe en ervoor word gevraagd, zie ik geen reden om het niet te doen", zegt Koen in Dag Allemaal.

Het zou natuurlijk kunnen dat de productie op lange of korte termijn verandering wil en de 'anciens' wil vervangen. "Dan zal ik mij daarbij moeten neerleggen", zegt de presentator en Clouseau-zanger.

"Maar ze gaan ook niet te gauw moeten zeggen dat ik niet meer mag meedoen", benadrukt Koen. "Ik maak ook los van 'The Voice' televisie, het is altijd handig om er iemand bij te hebben die veel ervaring heeft."