VTM

Laura Tesoro in gloednieuw VTM-programma: "Zo ongelofelijk spannend dit!"

door: COS
Jamie-Lee Six, Maarten Cop en Laura Tesoro in 'Jachtseizoen'
Afbeelding bron: VTM

Wie de komende maanden BV's in oranje overalls door Vlaanderen ziet lopen, niet gevreesd. Bij VTM zijn de opnames van 'Jachtseizoen' gestart.

In een Vlaamse remake van de Nederlandse YouTube-hit 'Het Jachtseizoen' ontsnapt in iedere aflevering een nieuw BV-duo uit een cel ergens in Vlaanderen. Tijdens een zenuwslopend maar entertainend kat- en muisspel moeten ze vier uur uit de handen van vaste jagers Laura Tesoro, Jamie-Lee Six en Maarten Cop zien te blijven.

De twee bekende boeven krijgen na hun ontsnapping 20 minuten voorsprong, daarna zetten de jagers de achtervolging in. De bekende vluchters mogen op voorhand twee liften regelen, maar krijgen verder niets: geen gsm, geen geld, geen hulpmiddelen en al zeker geen medelijden. Kunnen de boeven succesvol ontsnappen?

"Zo ongelofelijk spannend dit", klinkt het bij een enthousiaste Laura. "Ik hou wel van een beetje competitie en ons doel is uiteraard om geen enkele BV te laten ontsnappen. Jamie-Lee bewees in 'De Verraders' al dat ze weet hoe ze een spel moet spelen en Maarten zijn freerunning-skills zijn ook een grote surplus voor ons team."

"Ik wil echt geen enkele BV op vrije voeten laten rondlopen", klinkt het vastbesloten bij Jamie-Lee. "Ik wil ze allemaal vangen." Maarten is benieuwd welke tactieken de BV's zullen bovenhalen. "Wie weet vluchten ze wel weg in een helikopter of met een zotte speedboot. Dan gaan we het toch wel moeilijk krijgen."

De opnames van 'Jachtseizoen' zijn recent gestart. Het programma zal dit najaar bij VTM te zien zijn.